Sieltä se puoliväli hiipii. Tänään tuli otettua uusia mahakuvia, toiset tälle raskaudelle. Maha kasvaa ihan valtavaa vauhtia. Jostain syystä en löytänyt edellisen raskauden kuvia, paitsi yhden joka oli otettu n. vkolla 26, ja maha oli paaaljon pienempi kun nyt! Jonkun verran oon kärsinyt turvotuksesta, varsinkin työpäivinä. Tukisukkia hommasin lisää, ja ne tekee hyvää näin istumatyötä tekevälle. Töissä oon taas koko viikon kuullu samaa virttä, kuinka mulla on nyt jo niiin VALTAVAN iso maha, mitä se oikein mahtaa kesällä olla, kun nyt jo on niin iso. Ja pukuhuoneessa tuli kommenttia ihan kosketusten kera, että ei tää ihan sitä vauvamahaa pelkästää oo.. Hitto että ottaa päähän! Joku sitte kommentoi jonkun aikaisemman työkaverin ihan valtavaa vatsaa, ja mä tokasin siihen, että kaikista pahin kommentti raskaana olevalle on arvostella isoa mahaa. Sille kun ei voi mitään.. Mutta eipä ne mun kohdalla oo kommentteja hillinny.

Tyttö puhuu vauvasta tosi paljon ja haluaa usein halia ja pussailla mahaa. Aamulla se on melkein ensimmäinen homma. Se toivoo kovasti pikkusiskoa, ja miettii nimiä. Ne on kyllä valitettavasti sellasia ehdotuksia, mitä äippä ja iskä ei kyllä tuu valitsemaan ;) Tyttö on muuten oppinu valtavan hienon ja tärkeän uuden taidon, viheltämään :) ! Sille tuli vähän aikaa sitte joku ihme tarve alkaa sitä opetteleen, ja nyt se osaa viheltää pienen pätkän. Toinen asia, mitä oon vähän odottanukin, on hajuaisti. Tai hajujen tunnistaminen. Naapurin 3,5kk vanhempi tyttö osas haistella jotain jo muistaakseni viime syksynä. Esim. jos muovailuvaha haisi pahalle, niin ei meidän Tyttö kyllä ainakaan sitä osannu kertoa. Tänään kun mies laitto takkaan tulet ja hetken kuluttua tuli vähän savun hajua, niin tyttö ihmetteli, mikä paha täällä haisee.

Tänään muuten sato vettä monta tuntia kaatamalla. Ja kahtena aamuna on ollu plus asteita. Toivossa on hyvä elää, että lumi sulaa.

Loppuun tämän päivän mahakuvat. Älkää antako hienon vaatetuksen häiritä.

   P4130326.JPG                               P4130319.JPG

 Seepra poseraa illalla.                                                           Pötsi aamutuimaan.