Tänä aamuna pääsin 5 viikon tauon jälkeen neuvolaan. Raskauden puolesta kaikki hyvin. RR 127/69, painoa tullut viikossa 165g (yhteensä 5,6kg alusta alkaen), vauvan syke 137, liikkui kovasti, kohdun korkeus 24,5cm (HUI!!). Virtsassa proteiinit +, joten sain lähetteen virtsaviljelyyn. Seur. aika 3 viikon päästä, jolloin lääkärineuvola. Kela-lapun sain täytettäväksi. Olinkin tällä kertaa neuvolassa aika kauan, jotain 40min. Yleensä selviän vartissa.

Vatsanalueen kivut senkin jatkuu. Tai kivun sijainti on muuttanut oikealle kylkeen, selänpuolelle. Viime perjantaina olin taas aika kipeä, ja lämpökin nousi 37,8c. Kipu ei oo mitenkään hallitsevaa, mutta äärimmäisen epämiellyttävää ja tekee olon levottomaksi. Makaaminen ja istuminen ei oo ollenkaan kivaa. Särkylääkkeet ei siihen kipuun auta, vaikka oon syöny niitä kun leipää. Kävin tänään terv.aseman lääkärillä ja se laitto mulle lähetteen labraan verikokeisiin, sekä huomenna meen munuais- ja virtsateiden ultraan. Toivon, että niissä ei oo mitään! Niin, selvishän se mun pohjattoman väsymyksen syykin! Viime viikolla sairaalassa otetuissa labroissa hemoglobiini oli 99! Ei oo ihme jos väsyttää, ja se väsymys ei nukkumalla lähde. Kukaan ei oo siihen vielä kommentoinu, mutta taidanpa aloittaa rautakuurin. Hb otetaan huomenna uusiksi, rutiinikokeita liittyen näihin kipuihin.

Tässähän sitä. Omasta mielestä voin hyvin, jos näitä kipuja ja väsymystä ei lasketa. Vatsa tosiaan on kasvavaa laatua, yläkäyrillä mennään. Lauantaina kävin vähän shoppailemassa mammavaatteita. Oli pakko hankkia jotain sopivampaa, kun housujen vyötärö alkoi ikävästi painaa alavatsaa. Nyt ei kuulkaas enää paina, on vyötärö niin korkealla että! :)

24+2