Eilen pyörähti taasen uusi viikko käyntiin, 23. raskausviikko! Potkuja tai liikkeitä tuntuu koko ajan enemmän, ja ne on entistä voimakkaampia. Vatsanpäällekin ne näkyy ja mieskin on parit potkut tuntenu. Laitoin tytön käden eilen vatsalle kun vauva potki, ja sekin varmaan tunsi sen, mutta eipä se sitä enempiä noteerannu. Muutaman vaatteen oon pikkuveljelle ostanu. Ja on kyllä niin poikien väristä, että mikäli sieltä tyttö tulis, niin vaatteet menis vaihtoon. Yllättävän vähän on tullu mitään ostettua. Musta tuntuu, että tyttöä odottaessa tässä vaiheessa olin hamstrannu vaikka mitä. Maha kasvaa ihan järkyttävästi, ja on oikeasti tosi iso. Täytyis taas päivitellä uutta mahakuvaa.

Kevät on vihdoinkin tullu. Talvikamppeet on saanu totaalisesti heivata kaapin perälle. Ensi viikoksi on luvattu ihanan lämpimiä kelejä. Jee, sieltä se kesä tulee!

Sain eilen kuullä niin hirveitä ja kamalia uutisia, että meni yöunet ja ne unet mitä nukuin, niin asia pyöri mielessä. Kaverin 3v. lapsi nukkui eilen pois... Kaikki tapahtui aika äkkiä. Vasta n. 1,5kk sitten lapsi kävi lääkärissä mahdollisen virustaudin vuoksi, joka ei sitten ihan tavallinen flunssa ollutkaan. Tämän kaverin kanssa en muutamiin vuosiin kauhean läheisesti enää ollu tekemisissä, mutta koskettaa kyllä kun molempien tytöt on samanikäsiä. Miten äkkiä kaikki voikaan muuttua..