Miten sitä voikaan olla näin väsyny! Tuntuu, että voisin vaan nukkua ja nukkua. Onneksi oon saanukin levätä ja pahin väsymys on taltutettu. Tää on sellasta väsymystä, johon auttaa uni. Huomenna olis taas neuvola, painoa on rapsahtanu parissa viikossa taas kilo. Saas nähdä mitä terkkari tuumaa kilosta. Tuntuu, että joka toinen kerta sitä tulee paljon, ja joka toinen kerta maltillisemmin. Huomenna olis tarkotus mennä Tytön kans poimimaan vadelmia ja ehkä pensasmustikoita. Käytiin tänään tossa lähimetsässä poimimassa mustikoita, mutta eipä siellä mitään ollu. Oiskohan me saatu kaks desiä..? Sen verran, että osa nautittiin terassilla kun tultiin kotiin ja loput tyttö halus iltapalaksi mustikkamaitoon.Täällä on tosiaan satanu toukokuun lopun jälkeen ehkä 3 kertaa. Aika kuivaa, ei ne mustikat jaksa kasvaa. Onneksi on äiti, joka toimitti siskon vältyksellä meille 3 litraa mustikkaa.

Vauva liikkuu joka päivä tosi paljon. Hikankin oon tuntenu muutamia kertoja. Tuntuu, että kaikki krempat on hävinny. Ehkä se istuminen siellä töissä sai kuitenkin aikaan kaikenmaailman kolotuksia. Turvotuksia ei oo näkyny helteistä huolimatta. Sormuskin mahtuu hyvin. Viime kerralla taisin jättää sen pois 1-2kk ennen laskettua aikaa. Jano on kova, täytyy muistaa juoda ahkerasti. Kahvi ei maistu vieläkään. Sitä en oo tainnu juoda helmikuun lopun jälkeen kun muutaman hassun mukin jossain kylässä, jossa en oo kehdannu kieltäytyä. Karkkia on uponnut ennennäkemättömän vähän. Ihan siitä syystä, että yritän hillitä painonnousua. Iho ja hiukset voi hyvin. Vatsaa rasvailen ahkerasti 2 kertaa päivässä. Illalla laitan baby oilia ja aamulla vartalovoidetta. Toistaiseksi oon välttynyt raskausarvilta.

Huomenna on elokuu, pian meidän vauva syntyy! Vauvalla on tällä hetkellä painoa n. 2,3kg, pituutta n.41 cm. Aika hyvänkokoinen siis <3.

Tänään 34+4 (tunnin päästä 34+5..)