Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä Työn kanssa, mies oli töissä.  Lauantaina oltiin vähän kaupungilla ja Tytön pyynnöstä käytiin torilla ostoksilla. Tänä kesänä ei ollakaan torilla käyty, ja Tyttö on jo monesti pyytäny, että mennään torille. Ostoskassiin kertyi melonia, herneitä, kirsikoita ja mansikoita. Mansikoiden aika taitaa olla jo ohi, aika surkeen näkösiä oli, vaikka hyvältä maistuikin. Onneksi saatiin pakasteeseen riittävästi ajoissa. Tänään aamupäivä oltiin vaan kotona, ja Tyttö leikki naapurin tytön kans. Oltiin koko perhe ruoan jälkeen päikkäreillä. Tyttö vetäs kolmen tunnin päikkärit ja minä vedin kahden tunnin unet. Olikin aika väsyny olo. Illalla lähdettiin Tytön kans metsään poimimaan mustikoita. Täällä on ollu pitkään niin kuivaa, että mustikatkin oli aika kuivia ja pieniä. Saaliiksi taidettiin saada puoli litraa :/ Täytyy varmaan suunnistaa mustikkametsään joku kerta ihan yksin, niin saa poimittua tehokkaasti vaikka pari litraa. Suihkun jälkeen rupesin vielä leipomaan suklaa cookieita, ja voi vitsi, että alko supistelemaan! Reilu puoli tuntia supisteli kipeesti, jouduin nojailemaan pöytäänkin. Tiedän, ettei ne ollu mitään verrattuna niihin oikeisiin, mitä tulemaan pitää. Kyllä ne siitä sitten rauhottui. Miehen kans alettiinkin samantien kuvittelemaan sitä oikeaa h-hetkeä. Meillähän on sellanen "kiva" tilanne, että vuorokauden aikana on muutama kriittinen tunti, milloin ei välttämättä ihan helposti saada hoitajaa tytölle. Mun vanhemmat asuu kaukana, reilu 400km päässä. Miehen vanhemmat asuu kyllä aika lähellä, n. 40km, mutta ne on työssäkäyviä, eikä ihan tosta noin vaan pääse lähtemään töistä. Pientä säätöä se vaatii, mutta eiköhän kaikki järjesty.

Huomenna alkaa viimeinen työviikko! Jotenkin vähän haikea olo. Voinnin puolesta olisin voinu töissä jatkaakin. Lomalle on aina kivä jäädä, varskin tälläiselle pitkälle lomalle. Kaikkea kivaa on taas tulossa. Saan ensi viikolla mun kaikki sisarukset kylään, vähän eri aikaa kylläkin. Tytön kans mennään kesäteatteriin kattomaan Risto Räppääjää, ja viikonloppuna olis tiedossa Muumimaailma. Uusi sohva tilattiin olkkariin, ja se tulee keskiviikkona. Mies on hionnu ja maalannu vauvansängyn uudestaan, sekin valmistuu ensi viikolla. Sitten voikin jo laittaa pinniksen kuntoon. Muutenkin on tämä pesänrakennusvietti käynnissä. Uusia verhoja ja mattoja tarvis metsästää.

Ensi viikolla Tytöllä on viimeinen viikko varahoitopaikassa. Päivät on menny siellä tosi hyvin, se viihtyy paremmin kuin hyvin. Aamulla kun on mun vientivuoro, niin se ei sitte sujukaan niin hyvin. Tyttö ei kuulemma pidä siitä huoneesta, mihin se jää, ja se jää sinne aina hirveen itkun kans. Ensi viikolla siellä ei oo ketään tuttua hoitajaakaan aamulla ottamassa vastaan. Säälittää, ja mun vientivuoroja osuu kaikenkukkuraksi vielä kolme! Sitten me lomaillaan kaksi viikkoa tyttöjen kesken, ja sen jälkeen alkaa taas päivähoito vanhassa tutussa paikassa.

 

 

Rv%2033%2B0-normal.jpg

Eilen pyörähti käyntiin viikko 33+0, tässä todiste kesän ryhävalas havainnosta.