Tällä viikolla on alkanut varsinainen lomailu. Kummityttö lähti takas omaan kotiin ja aloitti koulun. Ja Tyttökin aloitti taas päiväkodin hyvällä menestyksellä. Tiistaiksi oli varannut ajan kynsihuoltoon ja keskiviikoksi kampaajan. Tänään ohjelmassa ei mitää pakollista. Tyttö on tällä viikolla hoidossa kolmena päivänä, ensi viikolla vaan yhtenä päivänä. Ensi viikolla alkaa myös kerho, johon tutustutaan yhtenä päivänä viikossa.

Tiistaina olin aamulla kynsihuollossa, jonka jälkeen oli tarkotus mennä kaupungille kuluttaan omaa laatuaikaa. Nauttimaan kiireettömyydestä ja tekemään hankintoja. Oma-aika loppu kynsihuollon jälkeen aika lyhyeen, koska kaatua pätkähdin portaissa ja löysin itseni kadulta. Mulla ei oo hajuakaan mitä tapahtu, ilmeisesti kompuroin tai astuin portaissa huonosti. Säästyin onneksi pienillä ruhjeilla. Kämmeniin ja polviin naarmuja, ja uusien housujen polvi rikki :( Ensimmäinen reaktio oli tietenkin, että hävettää, äkkiä ylös. Hetken aikaa siinä haahuilin, ja mietin, että tarttis varmaan soittaa neuvolaan. Neuvolan terkkari ohjas mut ensiksi sinne, mutta ohjeet tarkistettuaan käskikin mennä suoraan äitiyspolille. Sinne pääsin käyrille, jota otettiin 45min. Vauva ei liikkunu ensimmäiseen 20min ollenkaan, eikä ollu kaatumisen jälkeen liikkunu yhtään. Mehun ja vesilasin avulla saatiin liikettä aikaseksi. Lääkäri myös ultras ja teki sisätutkimuksen. Kaikki hyvin, parin tunnin seurannan jälkeen pääsin lähtemään. Onneksi en kaatunut mahalleen, siinä tapauksessa olisin joutunut jäämään yöksi seurantaan. Mitään painoarviota lääkäri ei antanu, enkä sitä kehdannu kysyäkään. Sisätutkimuksessa se totes kohdun ulkosuun olevan sormelle auki, jee! Kanavaa 2cm.

Vauvan vaatteidenpesun oon aloittanu. To do-lista lyheni kylppärin pesun verran. Kyllä nyt kiiltää! Oli se vaan aika likanen.. Valkoinen kylppäri ei anna yhtään armoa. Tällä viikolla vointi on ollu vähän raihnainen. Väsy on ollut aikamoista. Pari yötä tuli nukuttua huonosti, koska Tyttö oli meidän välissä ja se nukku tosi leveästi. Ja jotenkin tuntuu, että on ollu niin paljon kaikenlaista menoa. Alaselkä on lievästi vihoitellut, samoin lantion alueella tuntuu jonkinlaista epämukavuutta, ja kipuakin. Rasitus ei ainakaan sitä helpota. Yhtään kivuliaita supistuksia ei oo tullut. Koen oloni kuitenkin oikein hyväksi.

Tällä viikolla piti käydä veriryhmävasta-aine kokeilla. Meinasin ihan unohtaa! Huomenna siis labraan.

Tänään 36+5