Tänään pääsin taas neuvolaan ihmettelemaan masua. Mun mielestä neuvolassa on aina kiva käydä, vaikka mitään erikoista ei oiskaan. Veriryhmävasta-aine vastaukset ei ollu vielä tullu. Hb:kin otettiin samalla kertaa, ja se oli 111. Aika naftisti se on noussu, kun tässä on 3kk vedetty rautaa 1 per päivä, ja lähtölukema oli 99/102. Painoa oli tullu edellisestä kerrasta (3 vkoa sitten) 1,5kg, verenpaineet normaalit, ja proteiinit taas ++. En ymmärrä. Lääkärin tutki paikat, ja ilmeisesti ihan hetkeen ei oo vauva syntymässä. Kohdunsuu tuntu siellä jossain takana pehmeänä. Sf-mitta oli taas laskenut puoli senttiä, toki mittaaja oli eri kun viimeksi. Ihmettelin, että eikö sydänääniä kuunnella ollenkaan, kunnes lekuri sanoi, että lähdetäänpäs röntgen osastolle. Kysyin innoissani, että pääsenkö mä ultraan?! Meillä siis neuvola on terveuskeskuksen kanssa samassa talossa. Huippua! Lääkäri halus katsoa painoarvion ja varmistaa, että vauva on pääalaspäin. Pää oli alhaalla niinkö piti, ja painoarvio tällä hetkellä oli 3.0-3.1kg. Laskettuna aikana vauvan painaisi 3,5kg, eli koonpuolesta tilastollisesti keskiverto suomalainen vauva. Lääkäri oli oikein mukava, sama kun sillon sen sappiepisodin yhteydessä. Käskin kurkata jalkojen väliin vielä varmuuden vuoksi, jos siellä jotain nähtävää oli. Ja olihan siellä. Näkymä oli sama kun rakenneultrassa, meille pitäis tulla poika <3. Seuraava neuvola taas viikon kuluttua.

Tyttö oli tiistaina ensimmäistä kertaa seurakunnan kerhossa. Jäi sinne oikein reippaasti leikkimään, ja oli viihtynyt oikein hyvin, Tiistain ryhmä on iltapäivällä ja Tyttö odotti kerhoa koko aamupäivän ajan. Eväät oli aika huikee juttu. Ensimmäisenä kun menin Tyttöä hakemaan niin se alko laulamaan mulle jotain uutta Jeesus laulua.. jooo...

To do listaa on kovasti työnalla. Vauvanpyykit sain pestyä, ikkunanpesua aloitettu, puolet ehkä jo tehty. Oon lisäksi pessy kaikki meidän tyynyt ja peitot, nyt on ollu niin lämpimiä päiviä, että ne kuivuu pihalla hetkessä. Matonpesua en oo edes alottanu, mutta kai sekin pitäis pian alottaa, jos ne meinaa tän syksyn aikana saada kuivaksi..

Tänään 37+4