Mites tää tehtävälista tuppaa kasvamaan näin mammalomalla?! Vaikka ilman äippälomaa ne työt olis silti tehtävä. Ehkä ne tässä tilanteessa vaan listaa asioiksi, jotka täytyy tehdä ennen vauvan syntymää. Tehtävälistalla on mm. ikkunanpesu, kylppärinpesu, mattojen pesu. Ei niin mukavia juttuja, mutta ei nyt maailman pahimpiakaan. Imetysliivit tarvis hommata. Tyttö aloitta ensi viikolla hoidon, joten mulla on muutamana päivänä viikosta ihan omaa aikaa. Outoa. Tavallaan odotan niitä päiviä, mutta toisaalta on valtavan huono omatunto siitä, että Tyttö on hoidossa, ja minä hengailen vaan kotona.

Tultiin tänään kotiin viikon kestäneeltä reissulta. Oltiin Tytön kans mun vanhempien luona, ja voi että oli kivaa. Ja oli huippua tulla omaan kotiin. Saatiin loppu viikoksi kummityttö kylään. Se alottaa ensi viikolla koulun, menee ekaluokalle. Niin iso, mutta silti niin pieni. Hyvin ne leikki tuolla meidän Tytön kanssa keskenään. Junassa meinas olla haastavaa, kun Tyttö olis keksiny vaikka mitä, ja leikkivaunu oli ihan huippu. Kun taas kummitytön mielestä leikkivaunu oli ihan tylsä, eikä se oikein jaksanu keskittyä muuhunkaan. Tais olla aika jännittävää olla matkalla.

Loppu viikko vielä vähän vieraskoreissa meiningeissä, ja maanantaina meillä on vapaata. Koko perhe ihan vaan keskenään <3.

Vointi on edelleen loistava, Tänään 35+5