Täällä sitä porskutetaan entiseen malliin. Tänään oli neuvolakäynti, toivottavasti viimeinen sellainen. Paino tullut viikossa +400g, verenpaine entiseen malliin matalahko, ei turvotuksia, proteiinit jälleen +, sf- mitta 34cm.. Viime viikolla sain lähetteen labraan virtsaviljelyyn protskujen takia, en kuitenkaan näytettä vieny. Sinänsä mun mielestä turhaa, koska oireetonta proteiiniuriaa ei hoideta. Ja valkovuoto tod. näk. antaa "virheellisiä" plussia. Proteiinit ei edes kerro mistään tulehduksesta, joten ihan turhaa koko viljely. Sain taas "käskyn" toimittaa näytteen labraan. Kai se näyte on sinne vietävä.. Sykkeet entiseen tapaan 130-135. Viikonloppuna vauva liikkui vähän maltillisesti, ja sunnuntaina jouduin tekemään ihan liikelaskennan. Sain tarvittavat liikkeet lasketuksi, mutta vähän meinas huolestuttaa. Nyt liikkeitä tuntuu taas aika normaalisti. Alkaa vauvalla olemaan varmaan aika ahdasta.

Tytöllä on edelleen vesirokko. Viime yönä se ei onneksi herännyt kertaakaan. Taitaa tauti olla onneksi menossa ohi. Kaksi edellistä yötä oli pelkkää raapimista, se heräs varmaan 10min välein. Zyrteciä Tyttö ei suostunu ottamaan, mikä ois vähän helpottanu kutinaa. Väsymys tulee jälkijunassa, ja nyt on aika nuutunut olo. Mikäli vauva nyt päättäis syntyä, niin Tyttö ei ainakaan vois tulla sairaalaan. Saas kattoo aiheuttaisko se jotain erityistoimenpiteitä, kun perheessä on vesirokkoa. Terkkari sano neuvolassa, että joku isä ei sen vuoksi päässy synnytykseen mukaan. Sen tarkemmin ei asiasta puhuttu, mutta epäilen, että tämä isä ei ollut sairastanut vesirokkoa, ja oli mahdollinen tartuttaja.

Yritän parin päivän välein laittaa tilannetietoa. Ja mikäli tulee jotain ennakko-oireita, niin mahdollisuuksien mukaan päivitän senkin. Kännykällä en jostain syystä saa päivtettyä blogia. Tilannetietoa kotiutumisen jälkeen. Sain muuten neuvolasta lähetteen yliaikakäynnille. Mikäli vauva ei oo maanantaihin mennessä syntyny, niin soittelen äitipolille yliaikakäynnin merkeissä. Muuten seuraava neuvola ensi viikon keskiviikkona. Toivon, että sinne ei asti ei tarvi odotella..

Tänään huikeat 40+3