Ei enää montaa päivää laskettuun päivään. Sehän ois jo tän viikon lauantaina! Uskomatonta miten se syyskuu ja laskettu päivä vaan sieltä tuli. Vointi on ollu koko ajan tosi loistava, mitä nyt pientä kremppaa välillä. Tänään oli taas neuvolapäivä. Painoa tullut viikossa +100g (jes!!), verenpaine hyvä, 115/70, sydänäänet 135, sf-mitta 34cm, viime kerralla se oli 32,5cm. Vauva liikkuu paljon. Proteiini oli taas yhdellä plussalla. Sain taas lähetteen labraan, että käyn viemässä pissanäytteen. Mun mielestä niiiin turhaa! Mulla on ollu koko ajan proteiinit enemmän tai vähemmän plussalla, ja montakohan näytettä oon vieny. Voip olla, että en jaksa viedä sitä näytettä.. Vointi on hyvä, ei turvotuksia, eikä infektioon tai raskausmyrkytykseen viittaavaa ole havaittavissa.  Tuleva koitos ei jännitä yhtään. Oikeastaan tässä ollaan aika levollisin mielin. Katotaan mitä tulemaan pitää, ja edetään sen mukaan. Kaikki kysyy, että mihin me laitetaan Tyttö kun tulee lähtö. Miehen vanhemmat tulee tarvittaessa tänne, ne tosin käy töissä. Katotaan miten se niiden tulo onnistuu. Mun sisko tulee meille ens viikolla ti-to, ja mun vanhemmat tulee sen jälkeen meille odotteleen synnytystä, mikäli se ei oo vielä alkanu.

Jotenkin omalla tavalla haikea olo raskauden takia. Tää tulee aika varmasti olemaan viimeinen raskaus. On haikea olo, koska tän kaiken kokee nyt vimppaa kertaa. Ja kun kaikki on menny niin loistavasti, niin ei ole ollenkaan "lopu jo" -fiilis. Kaikki on valmista vauvaa varten, Tutteja en oo ostanu, ostan jos tulee tarvis. Tuttipulloja en oo pessy, ja tuttiosia keitelly, sekin tarvittaessa. Vauvan kaukalo ja kotiinlähtövaatteet odottaa valmiina. Oma sairaalakassi on pakattu. Sieltä löytyy hygieniatarvikkeet, alushousuja, siteitä (tuskin tarvin), imetysliivit, toppi, sukat, 3 lehteä, Tytölle isosisko -lahja, jonka annan kun tulee iskän kans katsomaan meitä. Mitään karkkia en jaksa sinne raahata. Luumut oli viimeksi kova sana, mutta nyt mies tuo niitä, jos tarvin. Viimeksihän sairaalassa meni useampi päivä, sunnuntaista keskiviikkoon. Nyt haluaisin kotiutua mahdollisimman pian, mikäli kaikki menee hyvin.

Hyvillä fiiliksillä siis edelleen. seuraava neuvola viikon päästä. Uudelleen synnyttäjän "pääsee" yliaikakontrolliin vasta vkolla 42, vasta!

Tänään 39+3