Täällä taas yksi nipottaja purkautuu.. Oltiin vikonloppuna yksillä synttäreillä koko perheen voimin. Mies meni syöttämään poikaselle välipalaa keittiöön samalla kun itsekin istui kahvipöytään. Minä jäin suustani kiinni toiseen huoneeseen. Kuulin keittiöstä Muumi-keksi keskustelua, mutten tarkemmin asiaan kiinnittänyt huomiota. Kun pääsin keittiöön, niin pojalla oli järsitty Muumi-keksi kädessä! Synttäriperheen äiti oli ystävällisesti antanut keksin pojalle, koska kyllähän sekin tarjottavia herkkuja pitää saada..! Poika ei todellakaan saanut järsiä keksiä enempää mun saapumien jälkeen. Ja autossa kyllä kysyin mieheltä, miksi se ei puuttunut tilanteeseen. Ei kehdannut. Onneksi keksi ei suurempia vahinkoja aiheuta lapselle, äidille enemmänkin :). Mistä lähtien 7kk ikänen on saanut syödä keksejä..?

Meillä muuten ryömitään! Poika oppi noin viikko sitten liikkumaan. Konttausasentoa se harjoittelee vaihtelevasti, aika laiskasti kuitenkin. Kiipeämistä tai oikeastaan ylöspäin menemistä se sen sijaan yrittää kovasti esim. portaita vasten. Hampaita löytyy jo kuusi!

Käytiin tytön vatsakipujen vuoksi lääkärissä. Niitähän on jatkunut jo viime syksystä saakka. Eilen oltiin verinäytteellä, ja tyttö oli ihan hirmu reipas! Kyynärtaipeessa tosin oli puuduttavat salvat. Yhtään ei vastustellut, ja halusi katsoa koko toimenpiteen vaikka olin varautunut näyttämään Youtubesta Kaapoa. Parin viikon päästä saadaan tulokset.