Ei edelleenkään menkkoja kuulu eikä näy. Mutta ihan pieniä tuntemuksia on ollut vatsanpohjassaä, mutta voi olla, että kuvittelen ne. Eli menkat saattavat alkaa tänään tai huomenna. Ehkä.

Päätin, etten tee tänään mitään ihmeellistä. En ainakaan lähde kaupungille, tai mene mihinkään kyläilemään. Aamulla kävin spinning tunnilla, joka oli taasen melkoinen rääkki. Sen jälkeen on aina niin ihana olo! Nyt olenkin vain surffaillut netissä, ja pessyt koneellisen pyykkiä. Tälläiset päivät on kyllä ihania, kun ei tarvitse tehdä mitään, ei ole mikään pakko. Mies on nyt päikkäreillä, koska hän menee yöksi töihin. Jos olisin oikein reipas, niin siivoaisin täällä vähän. Tämä huusholli kyllä kaipaisi pientä siivousta.. Mulle tulee aina niin älyttömän huono omatunto, kun olen kotona vapailla, mutten tee täällä mitään. Miestäni se ei kyllä haittaa pätkääkään, mutta itseäni kyllä.. Ehkä pitäisi olla hiukan armollisempi itselle. Talvitakit ja -kengät kyllä voisin raahat varastoon. Ne vievät vain turhaa tilaa vaatehuoneessa. Osan takeista sain vietyä maanantaina vasrastoon, mutta vielä voisin viedä loput tavarat.

Nälkä kurnii uhkaavasti vatsassa, taidanpa lämmittää eilistä pastaa mikrossa. Ihana mieheni teki taivaallista pastaa! :) NAM!