Viime viikon sunnuntaina seikkailtiin HopLopissa. Oli kyllä tosi kiva paikka! Sunnuntai ilta ajankohtana ei ollu paras mahdollinen. Porukkaa oli paljon, ja syyslomakin alkamassa. Mutta kyllä me joukkoon mahduttiin. Aluksi oltiin siellä pienten (alle 4v. ) puolella, siellä oli meidän lisäksi vaan yksi tyttö. No eihän tuo meidän vauhtihirmu siellä kauaa pysyny, vaan halus mennä kattelemaan muita juttuja. Isojen puolella viihdyttiin loppujen lopuks kaikista kauimmin. Siellä tuli äitillekin hiki, kun piti juosta toisen perässä. Laskettiin toosi isosta mäestä yhdessä monta kertaa, ja äitikin pääsi seikkailemaan yläilmoihin. Oli kyllä tosi hauskaa! Sitten koitti ruoka-aika, ja ajattelin, että mentäiskö kuitenkin kotiin syömään. Päätettiin kuitenkin jäädä sinne syömään, ja tyttö valitsi ranskalaiset ja nakit. Me syödään äärimmäisen harvoin mitään tollasta, joten hyvällä omalla tunnolla tilattiin. Ja voi luoja mitä me saatiin! Rasnkalaiset ja nakit oli uitettu suolassa ja vielä kilo heitetty päälle! Suolaa oli ihan järkyttävästi, myös aikuisen makuun. Annos oli valtava, vaikka olikin lasten annos. Kaavin sieltä pohjalta niitä vähemmän suolaisia yksilöitä. En jaksanu mennä antaan palautetta, mutta kuulin muiltakin, että siellä suolaa lisätään roppakaupalla. Ihmeellistä, kuinka lastenruokaan laitetaan ylipäätä ollenkaan suolaa?! Yhteensä me taidettiin viihtyä siellä 2,5h.

Varasin tytölle 2 v. neuvolan, se on marraskuun lopussa. Saas nähdä, mitkä on tytön uudet mitat. Pituutta ei olla aikoihin mitattu, mutta veikkailisin nyt jotain 86-87cm, ja painoa 12kg + risat.

Mitenkäs teidän muiden lasten talvihaalarin mahtuu päälle? Meneekö viime vuoden haalari vielä? Meillä menee. Ollaan otettu se jo käyttöön, kun ei se mikään kauheen paksu oo. Tarhassakin ne on sitä käyttäny, vaikka varalla on kevyempikin ulkoiluasu. Viikko sitten oli aika kylmiä aamuja, ja päivisinkin on tuullu aika lailla, vaikka suht. lämmintä oliskin. Lahkeet alkaa oleen aika lyhyet, vaikka yläosa menis ties kuinka pitkään. Meillä käy aina niin, että yläosa on reilu, mutta lahkeet jää lyhyeks. Kai se taitaa olla yleistä. Ei kai ne vaatteet tasasesti käy pieneks. Oiskohan joku merkki, jolla olis pidemmät lahkeet..? Ajattelin, että ostan tammikuun alennusmyynneistä uuden haalarin. Meillä on yks fleece vuorattu kurahaalari, joka menee pitkään. Tilasin sen Ellokselta alesta, makso vaan 15e. Koko on 98cm, joten sillä mennään toivottavasti vielä ens kevät.

Huomena mennään Titi-Nallen keikalle, rok rok!