Poitsu tuli jo 7kk, tai taitaahan se olla jo 7,5kk. Mitään uusia taitoja ei varsinaisesti ole opittu. Tai ainakaan mitään liikunnallisia juttuja. Jonkunsortin ryömimisen alkeita on havaittavissa, mutta ei konttaamista saatika mitään muuta. Ylöspäin on kova hinku. En toisaalta ihmettele, vaikka poika oppis ensiksi nousemaan ylös tukea vasten. Hampaita rysähti ylös kolme kappaletta. Voisin kuvitella, että lisää on pian tulossa. Kaikenlaisia uusia äänteitä tulee jatkuvasti, mm. päristelyä ruoka suussa. Poika osaa jo ottaa ihmisiin kontaktia ja selvästi hauskuuttaa muita, vieraitakin. Äiti on edelleen aika kova sana, ja kun minä kuljen kotona paikasta toiseen, niin poika pyörii napansa ympäri ja yrittää seurata äitiä.

Käytiin tänään lääkärissä hakemassa antibioottikuuri korvatulehdukseen. Pari viikkoa on nenä vuotanu ja viikon ajan on ollu unet aika katkonaisia, päivin ja öin. Ja onhan se aika kitunenkin ollut. Luulin, että syynä on ne hampaat, mutta kun kärttyisyys vaan kesti ja kesti, ja eihän ne hampaatkaan niin kauan vaivaa, niin varasin ajan lääkäriin. Onneksi saatiin lääkkeet ja nyt toivotaan, että palataan pian normirytmeihin. Olihan tässä pari loistavaa yötä! Poika nukkui kahtena yönä kuuden ja seitsemän tunnin unipätkän, wow!

Täällä oli pääsiäisenä ihan valtavan lämmin. Mies ahersi terassin parissa ja minä toimin mittaliisana ja kanniskelin poikaa. Pääsin onneksi nauttimaan ulkoilmasta, ihan niin paljon, että poltin rintakehäni. T-paita kelit on ollu, ihanaa, kesä tulee! Tyttökin on ollu kaiket päivät vaan ulkona, ja syönykin siellä, kun ei sisälle malta tulla. On se meno vaan kesällä niin erilaista kuin talvella. Taitaa muuten tytölläkin heilua yksi hammas. Tai se on kyllä ihan ehkä asteella. Tyttö alkoi sanomaan tänään iltapalalla, että ikenet on alhaalta kipeät. Hetken aikaa heiluttelin hampaita, ja ihan kuin yksi hammas heiluisi! Serkkupojalta lähti eka hammas vähän reilu 4 -vuotiaana, oisko se sukuvika. Tulihan tytöllä ekat hampaatkin 3kk iässä. Jos ne sitten lähteekin ajoissa pois..?

Nyt täytyy mennä suihkuun, ennenkuin tuo yks kiljukaula tuolta herää..