Sieltä ne menkat tuli. Ei kuitenkaan maanantaina, niinkö odotin. Vaan tänä aamuna ja ihan yks kaks yllättäen. Raskaustestinkin tein eilen, oli pakko. Ja ihan yks viiva siihen vaan tuli. Jostain kumman syystä en ollu ees kauheen pettyny.

Tämä viikko vaikuttaa aika kiireiseltä. Eilen oltiin yhdellä kaveripariskunnalla juomassa jouluglögit. Tänään mennään yhdelle toiselle pariskunnalla katsomaan heidän kuukauden ikäistä tyttövauvaa. Nuuhh! Huomenna pitäis tehdä joulusiivous. Koti on kaaoksessa, kun kertakaikkiaan en ole ehtiny siivota. Pyykkiä ja tiskiä on kauhee vuori. Perjantaina ehkä vielä viimeiset hössötykset ja sitten rauhotumme joulunviettoon. Niin ja ne kaikki lahjatkin pitäis paketoida. Mutta se on onneksi aika kivaa puuhaa.

Tyttö nukkuu edelleen meidän huoneessa, ja meidän välissä kaikenlisäks. Mun isä lähti jo sunnuntaina takas kotiin, mutta ei me olla vaan raaskittu siirtää tytön sänkyä omaan huoneeseen. Se on niin ihanaa kun se nukkuu ihan vieressä ja hengittää lämmintä ilmaa poskeen... .