Täällä ollaan edelleen ihan hermona! Tänä aamuna oli jopa vähän maha kipeä, koska olin koko yön jännittäny ja nähny jotain levotonta untakin. Yritän koko ajan psyykata itteeni, että en voi ite sille mitään jos jotain tapahtuu. Enkä kyllä voikaan. Päivä kerrallaan on vaan mentävä eteenpäin. Pelkään joka ikistä kipua tai tuntemusta mitä tohon etuosaan kroppaa tulee. Mutta kaikki on ainakin tähän asti ollu kai ihan normaaleja tuntemuksia. Ehkä sitä nyt vaan tarkkailee elimistöään tarkemmin. Kaikki palleean ja hartiaseutuun kohdistuvat kivut on pelottavampia, koska nehän voi olla merkkejä kohdunulkopuolisesta raskaudesta. Mä oon ihan hassu hystereerikko, tiedetään..

Kerroin eilen työkaverille, että oon raskaana ja se oli ihan innoissaan! Mennään sen ja muutaman muun kans lauantaina istumaan iltaa. Muille aionkin sitte feikata, ja juoda jotain limsaa siideripullosta.

Äsh, nyt kyllä täytyy mennä syömään. Nälkä tulee aika usein, mutta mikään ei oikein meinaa maistua. Pakko sitä on aina välillä jotain koittaa syödä.

Me 5+2