Tänään pyörähti uusi raskausviikko käyntiin. Niinkin hurjin lukemin, kun 5+0 !! Minkäänlaisia olotiloja ei ole, rinnat on ehkä vähän arat ja pinkeät, mutta ei pahasti. Lueskelin eilen illalla vanhoja postauksia, mutta eipä kai mulla viimeksikään erikoisempia oireita ollu tässä vaiheessa. Väsytti ehkä enemmän. Tänään oli ylävatsalla sellasta ennen-menkkoja- kipua hetken aikaa, sitä tais olla kans viimeks.
Uskomatonta, että oon tienny raskaudesta vasta pari päivää, ja kuinka paljon asiaan liittyviä juttuja oon jo kerenny suunnitella mielessään. Kesälomia, äitiyslomia, hankintoja ja yleistä haaveilua tulevasta syksystä. Eilen tuli varattua aika alkuraskauden ultraan. En todellakaan malta odottaan np- ultraan tai mahdollisten sydänäänten kuulumista ekassa neuvolassa. Haluan varmistua, että vatsassa tosiaan on joku, ja oikeassa paikassa. Ajan varasin vasta kolmen viikon päähän, mieskin pääsee silloin paikalle ja saadaan tyttö hoitoon. Maanantaina voisin ehkä soittaa neuvolaan. Meillä on talviloma helmikuun alkupuolella, jos vaikka sinne sais ekan ajan. Ei tarvis töihin selitellä tai keksiä tekosyitä poissaoloon. Viime kerralla kerrottiin joskus viikoilla 6-7 perheillemme raskaudesta, mutta nyt ajateltiin säästää uutinen sinne np- ultran tienoille. Tuntuis jotenkin ihan hassulta kertoa asiasta viikon- parin päästä. Tietty sitä vois kertoa vaikka sen varhaisultran jälkeen, mutta mikäs kiire tässä on. Tytöllekään ei kerrota vielä pitkään aikaan. Ehkä sillon kuin muillekin, eihän se osais mitään salaisuuksia pitää. Luulen, että se tulee ilahtumaan. Se on niin paljon puhunu pikkuveljestä, joka on tyttö. Ei oo ihan vielä selvillä noi siskon ja veljen sukupuolet.

Mulla on taas joku ihan hirvee flunssa. Tää on lokakuun jälkeen kolmas! Ja kaikki on kerrallaan kestänyt jonkun kuukauden. Yhen antibiootinkin söin syksyllä. Nytkin kerkesin olla varmaan reilu viikon terveenä ja sain taas flunssan. En ymmärrä. Nyt en uskalla mitään nenäsuihkeita käyttää vaikka saiskin. Jotenkin sitä on kauheen varovainen.. Kai se joskus lähtee pois, mutta sitä neljättä flunssaa en tosiaan enää tähän putkeen halua!