Yes, sieltä se sitten vihdoinkin tuli! Viikko lomaa, ja sitte alkaa äippäloma. Ihana fiilis. Viikko sitten sunnuntaina olin vähän haikeissa tunnelmissa, mutta mitä pidemmälle viiko meni, sitä valmiimmaksi tulin. Loppuviikko meillä oli tupa täynnä vieraita, ja päivät hurahti nopsaan. Eilen viihdyttiin porukalla Muumimaailmassa 4-5h, eikä kolottanu mistään. Melkein 30-asteen helle pisti kyllä janottamaan, ja tuntu, että mikään ei riitä.

Vauvan sänky on valmis, ja yks pikkuvieras sitä testaskin viikonloppuna. Uusi sohva saatiin olkkariin, ja se näyttää niin hyvältä. Näyttää paljon kodikkaammalta! Kaukalo ostettiin miehen veljen perheeltä, ja sekin saatiin tänään. Se on vaan vuoden vanha ja ollu erittäin vähällä käytöllä. Käytetty tyyliin kerran kuussa. Malli oli sama kun edellinenkin, eli Brio Primo. Siihen tykästyttiin. Harsoja täytyis metsästää jostain. Kaikki tällä hetkellä kaupoista löytyvät on aika... ei-niin-kivoja. Väri ei miellytä, eikä autokuviot myöskään. Yksivärisiä turkooseja löysin Vaasasta lastentarvikekaupasta kun siellä poikettiin. Kangaskaupassa käytiin tytön kans pikapikaa, ja siellä oli valkoista harsoa 2.90m. Taidan hakea sitä, ja ommella ite.

Seuraavat 2 viikkoa on aika hektistä aikaa. Sen jälkeen saa rauhottua ja laittaa vauvantavarat valmiiksi. Ja voishan se vauva oikeestaan vaikka sitte syntyäkin.. :) Tänään oli taas n.30min kipeitä supistuksia. Jospa ne sais aikaan jotain siellä kohdunsuulla.