En oo vähään aikaan edes päivittäny tänne uutta tekstiä, kun ei kerta kaikkiaan oo ollu mitään päivitettävää. Mitään raskausoireita suuntaan tai toiseen ei tietenkään tässä vaiheessa kiertoa ole. Paitsi yksi oire, nännit alkaa oleen aika arat, ja ne on ihan terhakkaina koko ajan. Mutta niinhän se aina on noin viikko ennen ku menkat alkaa. Joten pahaa pelkään, että ne menkat taas alkaa.. Minkäänlaista fiilistä ei oo, että olis raskaana. Kuulukohan sitä olla sellanen "tunne", että raskaana ollaan..? Ku monet aina sanoo, että "oli vaan sellanen olo, että nyt on tärpänny", ja sit raskaustestikin näytti plussaa. Jos ovulaatiotestiä tuijottaa, niin menkat kuuluis alkaa tasan viikon päästä. Joten saapa nähdä. Piruvieköön jos ne taas alkaa!! Ja välillä on muuten ollu sellasta normaalia runsaampaa valkovuotoo, sellasta limaa.

Asiasta toiseen... Oon laittanu parvekkeelle tosi kivoja kukkasia. Varmaan koskaan siellä ei oo ollu niin paljoa niitä. Aivan ihanan näkösiä! Tänään kävin Ikeassa, ja hain vielä yhden ison valkosen ruukun, ja siihen tulee pari sellasta pikku kukkasta söpöä palleroa. En ees tiedä minkä niminen tää söpöläinen oli. Ikeassa oli muuten tosi ihania lasten huonekaluja.. Jos sellanen lapsukainen joskus saadaan, niin sieltä haetaan taatusti hänelle huonekalut. Ne on niin ihanan värisiäkin! Ei oo mitään perus-puunvärisiä, vaan limeä, pinkkiä, sinistä, keltasta..

No niin, sitten täytyykin mennä takas soffalle. Tuli otettua 1,5h päikkärit. Oltiin eilen vähän nauttimassa alkoholia sellasella 10hengen porukalla. Ja että oli hauskaa! Ihan hirveesti en mitään ottanu, eli ei oo mitään krapulaa. Mutta väsyttää senkin edestä.