Sieltähän se ovulaatio taas tulla tupsahti! Tänä aamuna. Tänään piti tietty harrastaa rakkautta, ja eilenkin piti, koska sitä ei ollu tapahtunu aikoihin! Nyt siellä kohdussa ainakin oli oottamassa siittiöitä. Mulla on taas hiivatulehdus! Mä en kestä enää ainuttakaan hiivatulehdusta!! Noi Gefilus kapselit ei auta kyllä pätkääkään tonne alapäähän. Ja netistä olin kyllä lukevinani jostain "hiivasivuilta", että ne ei auta ab-kuurin yhteydessä hiivaan. Nyt se on kyllä paranemaan päin, mutta ärsyttää, ku sen on aina tässä oviksen tienoilla. Nyt värkki oli kyllä sellasessa kunnossa, että pysty sekstaan. Huomenna tarttis sitte vielä sekstailla, ja sit vaan toivotaan, että tällä kertaa siittiö ja munasolu kohtaavat. Ja kyllähän mun pitää nyt niitä mielikuvaharjotuksia kokeilla, jos ne vaikka auttais... ;) Seksin jälkeen olin n.5min niskaseisonnassa. Jos siitäkin olis apua.. Vasemmalla puolella oli sellasta paineen tuntua, ja "kipua", eli ovis tais olla päivällä. Nyt ei oo enää oikein mitään tuntemuksia.

Nyt on se kamala lapsettomuus-masennuskin helpottanu. Tais olla vaan hormonien oikkuilua. Nyt taas ootellaan menkkoja, tuleeko ne vai ei.

Viikonloppuna ollaan lähdössä kotopuoleen vanhempien luo. Siellä meillä on yhdet juhlat, ja luulen, että hauska viikonloppu on tulossa. Baariin mennään aika suurella todennäköisyydella. Kiva ajaa sunnuntaina 500km, mahdollisesti krapulassa ja kauheessa väsymyksessä. Ja kun sunnnuntaiks on luvattu vielä sadetta ja myrskyä. Äsh, se on sitte sen ajan murhe!

Nyt täytyy mennä pakkaan laukut valmiiks, kun lähdetään ajaan huomenna heti, kun pääsen töistä. Uusi työpaikka tuntuu aivan mahtavalta paikalta. Päivät menee ihan sikanopeeta. Työkaverit on mukavia, sekin vaikuttaa työviihtyvyyteen tosi paljon.

KP 17

Siis kauheeta, mitä tuolla Kauhajoella tapahtu. Maailma on kyllä niin julma paikka! Toivotaan, että kaikki, ketä tapaus koskettaa, niin jaksavat ja voivat hyvin! Vaikeeta ees löytää mitään oikeita sanoja...