Eipä ole kauheesti viime aikoina tullut kirjoteltua. Illat vaan menee niin vauhdikkaasti, ettei "omalla ajalla" jaksa enää paneutua kirjotteluun. Toisten kuulumisia käyn nopsaan kurkkimassa, ja tietty perus naamakirjat ja sähköpostit. Ja sitten taas toisaalta tuntuu, ettei mulla oo mitään annettavaa tänne! Meidän elämä vaan pyörii sitä samaa rataa töiden, hoitojen, viikonloppujen, ruokailujen ym. ympärillä. Mutta ehkä sitä voi silloin tällöin terästäytyä ja raapustaa tänne kuulumiset.

Tämä viikonloppu on ollu aivan ihana. Ollaan oltu koko perhe yhdessä ja nautittu toistemme seurasta ilman minkäänlaista pakollista ohjelmaa. Mä oon nykyään perjantaisin niin väsyny, että uni alkaa painaa jo ysin jälkeen silmiä. Nukkumaan kömmin jo kymmenen aikaa. Miehen kans päätettiin vähän jakaa näitä yöherätyksiä ja aamuherätyksiä nyt viikonloppuna. Mä hoidin yöjutut perjantai yönä ja mies lauantai yönä. Eipä niitä heräämisiä enää öisin pahemmin tuu. Tutin tarvii käydä laittamassa max. kerran yössä, ja se riittää. Lauantaina mentiin aamupäivälllä koko porukka saunaan. Sen jälkeen annettiin tytölle lounas ja vietiin se nukkumaan. Sitte mentiin miehen kans sängylle lueskelemaan lehtiä ja suunnittelemaan/haaveilemaan talojuttuja. Sitten laitettiin ruokaa, pyttipannua :p Kun tyttö oli heränny ja syöny välipalan, niin lähdettiin kattelemaan keittiöitä ja kylppäreitä ja piipahdettiin myös yhdessä ostarissakin. Ihanaa lökömeininkiä. Lauantai yön sain nukkua kunnolla, ja sain jatkaa unia puoli ysiin asti! Nytkin tyttö ja mies nukkuu ja minä vietän laatuaikaa Olivia-lehden ja tietsikan parissa. Kun nuo malttavat herätä, lähdetään ulos syömään yhteen ihanaan ravintolaan. Tämän viikonlopun jälkeen jaksaa taas painaa duunia ja lapsiperheen arkea.

Tyttö hokee nykyään koko ajan äitiä. Se on maailman parasta musiikkia korville. Ja paljon muitakin sanoja on sanavarastoon ilmestynyt. On se vaan niiiin ihana!

Vielä 2,5vkoa, niin me lähdetään Budapestiin.... :o)

edit: Ei tuu kevät ihan ekana mieleen, jos kattoo lämpömittaria.. Mutta ihana kun aurinko paistaa ja päivät alkaa olemaan yhä valoisampia. Mä tykkään ihan hirveesti tulppaaneista, ja ostelen niitä keväällä jatkuvasti. Tulppaanit on siis meidän huushollissa varma kevään merkki ;)