Olipas tylsä viikonloppu, siis kelien puolesta. Lauantaina oli koko perheen vapaapäivä, ja lähdettiin kauppakeskukseen kuluttaan aikaa kun ei pihallakaan voinu olla. Tyttö nukku hienosti rattaissa melkein 2h päikkärit, ja me saatiin syödä rauhassa ja vähän shoppaillakin. Sitte käytiin vielä miehen isovanhempien luona. Illalla oli onneks pieni kuiva hetki, niin päästiin tytön kans hiekkalaatikon reunalle tekemään kakkuja. Ja laskeen liukumäkeä. Toi meidän tyttö on kyllä sellanen hurjapää, että oksat pois. Se laskee liukumäkeä vaikka pää edellä, ja kun nenä osuu hiekkaan, niin toinen vaan nauraa. Onkohan sillä joku vialla.. ;)

Sunnuntai oltiinkin sitten kaksin tytön kans, ja sateesta johtuen oltais möllötetty koko päivä sisällä. Mutta onneksi läheinen kauppakeskus (eri kuin lauantaina) pelasti tilanteen ja me mentiin sinne kuluttaan aikaa. Siellä onkin onneks tosi kiva leikkipaikka, missä tyttö sai hetken purkaa energiaa. Siellä olikin aika hulvaton meno, kun siellä oli aika paljon isompia lapsia, joilla ei vissiin ollu minkäänlaista kuria.. Mrr.. jäi pienemmät jalkoihin. Ja pitihän sitä sitte käydä jätskilläkin. Kauheeta tää kesä, kun tulee syötyä jätskiä monta kertaa viikossa. Varsinkin jos lähtee kodin ulkopuolelle, kotiin sitä ei tuu ostettua varastoon.

Tyttö on oppinu taas nukahtamaan niin hienosti itekseen. Nyt ollaan jo pitkän aikaa vaan viety se sänkyyn, ja hetken kuluttua se on nukahtanut. Sillä on kyllä uudet unikaverit, lammas ja pöllö. Pöllö on tosi pieni, n15cm söpö pikkuotus, ja lammas on taas joku 50-60cm pötkylä, joka lähtee usein esim. kauppaan ja tarhamatkalle autoon. Siitä on yhtäkkiä tullu jotenkin kauheen tärkee hahmo tytölle. Se raahaa sitä kotonakin kainalossa, ja keittelee sille kahvia laivalta ostetuista Muumi-kahvikupeista. Nukahtamisen jälkeen käyn aina kattomassa tyttöä, ja se on ottanu lampaasta tiukan kuristusotteen. Nukkuva lapsi ja lammas -> .

Tää viikko vielä ja sitten alkaa K E S Ä L O M A!!