Täällä ollaan edelleen fiiliksissä poimituista marjoista. Tänään käväisin vielä yksikseni yhdellä marjatilalla poimimassa 5 litraa vadelmia. Oli ihan sairaan isoja ja maukkaita. Ei mennyt kuin vajaa tunti, ja rasiat oli täynnä. Sieltä sai kätevästi poimia marjat suoraan pakasterasioihin. Nyt kyllä kelpaa talvehtia, kun pakastinkin on täynnä herkkuja! Tyttö vetää marjoja koko ajan ihan kaksin käsin. Alkukesästä se ei oikein tykänny mistään, ja nyt kaikki menee.

Marjan perkauksen lisäksi ollaan kovasti pesty pyykkiä ja mietitty mahdollisia matkavaatteita. Pyykkikone on pyöriny minkä ehtii. Koitan kerrankin pakkailla jotain järkevää. Yleensä  yritän pakata vähän liian hienoja ja fiinimpiä kokonaisuuksia, ja lomalla mikään niistä ei tunnu omalta. Osaisko tällä kertaa olla vähän fiksumpi.. Onneksi siellä on taatusti lämmin. Täällä alkaa olla jo vähän syksyinen meininki, vaikka ei sekään mua haittaa.
Huomen aamuna mennään tarhaan vähän tytön kans leikkimään ja tutustumaan 2,5kk tauon jälkeen. Iltapäivällä meen jalkahoitoon laittamaan jalat kesäkuntoon, ja kampaajalle siistimään otsista.  Ilta meneekin pakkailessa (taas) ja kotia siivotessa. Katsotaan, josko kerkeän vielä huomenna postata. Se on moro!