Meidän juhannus taitaa mennä aika rauhallisissa meiningeissä. Meille piti tulla vieraita koko juhannukseksi, mutta ne päättikin perua aika viime tipassa. Plan B meni myös mönkään, koska toisetkin vieraat oli tietenkin ehtiny sopia jo menoa. Mennään huomenna syömään miehen vanhempien luo, sinne tulee myös miehen veljen perhe. Ei huono vaihtoehto. Mulle juhannus ei oo koskaan ollu mikään kauheen spesiaali juhla. Aika harvassa on ne kerrat, kun oon tehny jotain erityistä. Mies todennäköisesti raksailee tossa pihalla terassijuttuja ja me tytöt keksitään jotain kivaa. Tänään siivottiin Tytön kaappi, ja sinne tuli tilaa aikalailla lisää! Tyttökin osallistu siivoamiseen tosi hienosti, ja oltiin samaa mieltä siitä, mitä tavaroita sai heittää pois. Iltapalaksi nauttittiin vähän poikkeava iltapala, hodareita ja limsaa! Juhannuksen kunniaksi. Tyttökin veti hyvällä ruokahalulla kahden nakin hodarin, puolikkaan jogurtin ja lasin Fantaa. Sämpylänä oli vehnäsämpylän sijaan vähän rouheisempi vaihtoehto. Lieventääkö se asiaa..? :) Tais olla eka kerta koskaan, kun vähän irroteltiin iltapalan kans, ja se tuntu olevan Tytöllekin tosi iso juttu.

Eilen illalla sain päähäni istuttaa kurkut, tomaatit, kaalet, munakoisot jne. maahan, koska ruukut alko käydä uhkaavasti liian pieniksi. Miehen oli tarkotus tehdä niille istutuslaatikot, mutta koska muiden kiireiden vuoksi niiden teko myöhästyy, niin oli pakko heittää ne maahan kasvamaan. Toivottavasti ne ei tykänny siirrosta huonoa, oon saanu ne siemenistä itämään aika hyvin.

Masu voi hyvin. Liikkeitä tuntuu paljon. Lauantaina lähtee käyntiin 30.viikko! Vaatehankintoja on tullu tehtyä. Nyt varmaan ne 56 koon vaatteet on kasassa, ja ihan muutama 62cm. Päästään ainakin alkuun. Sänkyyn pitää ostaa kaikki uutta, patja, peitto ja reunasuoja, lakanat. Kaikkea pientä hankittavaa riittää.

Rauhallista juhannusta! Nautitaan vapaista ja ajasta läheisten kanssa. 28+4