Niin se joulu taas oli ja meni. Ja hyvin menikin. Aatoaamuna meillä kävi joulupukki, eikä tyttö pelänny ollenkaan. Se pelleili lattialla ja naureskeli. Syliin ei kuitenkaan uskaltanu, eikä halunu laulaakaan mitään. Pukin iso valkoinen parta oli tosi hieno! Availtiin muutamat paketit ja lähdettiin vaunuilla kuuntelemaan joulurauhan julistusta. Se oli lyhyt sessio ja tyttö viihty tosi hyvin. Tilaisuus oli tosi juhlava, ihan erilainen kuin tv:stä katottuna. Sitten lähdettiin miehen vanhempien luo. Syötiin hyvin, ja jaettiin lahjat. Tyttö oli koko joulun vähän räkänen ja aika vaisu, ruokakaan ei maistunut. Paketteja tuli ihan kauheesti, kivoja sellaisia. Tyttö sai mm. keittiön, kattilasarjan, leikkipianon, imurin, vaatteita, kellon, Legoja.. Minä sain Nintedo Wiin pelikonsolin ja pari peliä, ja Calvin Kleinin laukun :) Joulupäivänä käytiin aamupäivällä koko perhe kävelyllä. Se teki hyvää. Muuten oltiinkin joulupäivä visusti sisätiloissa. Tapanin päivänä mies olis halunu mennä jo raksalle, mutta eihän siellä voinu mitään tehdä kun sähköt oli myrskyn takia poikki. Meidän tyttöjen onni sekin! Illalla lähdettiin HopLopiin leikkimään. Eilen koitti ensimmäinen arkipäivä ja tyttö tuli kipeeks. Mies haki sen kesken päivän pois, vaikka silloin ei kyllä tiedetty, että se on kipee. Nyt oon tytön kanssa tämän ja huomisen kotona toipumassa. Yskä on ihan kauhee, kuumetta ei ainakaan aamulla ollu.

Kävin eilen töitten jälkeen nopsaan alennusmyynneissä. Jotain pientä tarttu mukaan. Itelle ostin farkkulegginsit, ja neuletakin, sekä yhden hajuveden, mitä pukki ei tuonu. Se oli onneks alennuksessa. Tytölle löyty Zarasta pari paitaa.

Mulle on tullu vissiin kolmenkympin kriisi vähän myöhässä. Musta tuntuu, että naama on vanhentunu monta vuotta. Peilistä kurkistaa väsyneen näköinen, melkoiset silmäpussit omaava, huonoryhtinen nainen. Ryhdille voi tehdä jotain, mutta se naama... Tarttiskohan varata joku ihana rentouttava/liftaava kasvohoito, ja nukkua kunnon yöunet. Se vois ainakin vähän muuttaa.. Jos ei muuta, niin mieltä! Tekis niin mieli taas ottaa ne ripsienpidennykset..

Tässä vielä valokuva tämänaamuisesta käsienpesuoperaatiosta. Se on nimittäin nykyään tosi kivaa puuhaa, ja se pitää tehdä perusteellisesti, "mää ite! Äiti ei saa auttaa mua".