Tänään pyörähti uusi, seitsemäs raskausviikko käyntiin. Vielä tarvis melkein 2 viikkoa odotella varhaisultraan. Edelleen oon aika oireeton, rinnat arat, ja iltaisin kyllä väsyttää. Se ylävatsakipu on lieventynyt ja harventunut. Väsymys voi kyllä johtua pitkään jatkuneista katkonaisista öistä. Tyttö heräilee taas monta (2-3) kertaa yössä, ja jossain vaiheessa haetaan se meidän sänkyyn. Aina en saa heti unta, ja aamulla väsyttää sikana.

Meillä olis ollu tälle illalle paritkin kemut. Yksiin kaveripariskunnan tupareihin mies meni yksin, kerrottiin, ettei viittitty viedä tyttöä hoitoon. Ja tyttöjeniltaan sanoin, että mies meni viihteelle, jäin tytön kans kotiin. Pääsin helpolla, eikä tarvi alkaa miettiin uskottavia tekosyitä miksi en juo.

Mies on jostain syystä innostunut keksimään tulevalle pienokaiselle nimiä. Oltiin eilen illalla molemmat kalenterit kädessä ja katottiin sopivia nimiä. Yhtään samaa nimeä ei listalle saatu, ja tuntuukin, että tosi vaikee löytää nimiä, josta molemmat tykkää! Aikaahan tässä on vaikka ja kuinka. Mä tykkään miettiä nimiä, joten se on ihan hauskaakin puuhaa, kunhan päästään yhteisymmärrykseen. Mies on kyllä sitä mieltä, että meidän ei tarvi miettiä nimiä kuin tytölle, koska meille tulee toinen tyttö ;)